Arbeidsfysiotherapie

Onze arbeidsfysiotherapeut helpt bij werkgerelateerde klachten

Voor wie
Heb jij lichamelijke klachten die veroorzaakt worden door het werk of je hinderen bij het goed uitvoeren van je taken? Denk bijvoorbeeld aan rugklachten, nekpijn en vermoeidheid door een slechte of eenzijdige werkhouding.
De arbeidsfysiotherapeut is gespecialiseerd in klachten en aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat, die mede het gevolg zijn van het werk of die het werken beperken.
Vaak gaat het om specifieke problemen van de individuele werknemer. Daarom is de therapie persoonlijk en goed op jouw situatie afgestemd.

De behandeling
De arbeidsfysiotherapeut richt zich op het verhelpen van de klachten en het bedenken van oplossingen. Daarnaast helpt hij bij de re-integratie en het voorkomen van verzuim. Door preventieve maatregelen kan herhaling van de klachten worden voorkomen. Hij adviseert werknemers en overlegt met bedrijfsarts en leidinggevenden.

Bedrijven
Fysio Papendrecht heeft contacten in het lokale bedrijfsleven in Papendrecht en omgeving. Onze arbeidsfysiotherapeut komt dan ook regelmatig bij bedrijven over de vloer. Gezondheid en vitaliteit op de werkvloer is immers belangrijk voor werkgevers en werknemers. Wij helpen je graag weer gezond en fit aan het werk!

Afspraak maken

Contact

Afspraak maken? Bel 078 - 641 14 57

Of vul dit formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Afspraak maken

Versturen