BEWEGEN IN GEZELLIGE
VASTE GROEPEN

Wil je je conditie verbeteren en je spieren versterken? Soepel bewegen en een lekker fit gevoel? Kleine veranderingen kunnen al veel verschil maken.

Daarom helpen wij je graag bij jouw leskeuze. Wanneer je sporten en bewegen als een goede gewoonte gaat zien, sta je versteld van de hoeveelheid energie die je ervoor terugkrijgt!

Wij hebben gemerkt dat juist het trainen in een vaste groep als een stok achter de deur werkt. Het is prettig om je vaste sportmaatjes te kennen én je wordt door hen gemist als je er niet bent. Je traint in een groep van maximaal 16 personen.

Fitness onder deskundige begeleiding 

Dankzij de nauwe samenwerking met de fysiotherapeuten van Fysio Papendrecht, hebben wij de medische kennis in huis om sporten voor specifieke doelgroepen mogelijk te maken. Wij bieden dan ook niet alleen reguliere fitnesslessen aan, maar ook speciale lessen voor mensen met klachten als artrose, osteoporose, claudicatio en diabetes. Bovendien zijn we aangesloten bij claudicationet, waardoor vergoeding van zorgverzekeraars mogelijk is.

Voordelen voor iedereen
Het is ons doel om sporten voor iedereen mogelijk te maken. Ook mensen met lichamelijke klachten kunnen de voordelen van regelmatig bewegen ervaren.
Wat die voordelen zijn? Je voelt je beter, zit lekkerder in je vel en bent minder vatbaar voor ziektes en blessures. En als je toch een blessure oploopt, helpen wij jou met de juiste begeleiding en gerichte oefeningen er snel weer bovenop!

Want dat is waar de medewerkers van FitVision en Fysio Papendrecht dagelijks mee bezig zijn; het verbeteren van jouw gezondheid!

Contact

Vragen en/of informatie?

Versturen

Via A15 vanuit Rotterdam of Gorinchem

Afslag Papendrecht-West, Papendrecht volgen, bij 2e stoplichten rechtsaf (Jan Steenlaan), bij Opelcentrale rechtsaf, 1e afslag links de oprit op om te parkeren. U loopt rechts langs de Sauna en treft aan uw linkerhand FitVision.

Via A16 vanuit Breda

Afslag Dordrecht, Papendrecht volgen, over brug Merwede afslag Papendrecht nemen, bij rotonde linksaf, rechtdoor tot volgende rotonde en weer linksaf, bij de volgende rotonde rechtsaf (Rembrandtlaan), bij de volgende rotonde rechtdoor (langs Opelcentrale) en vervolgens eerste afslag links, daarna weer links de oprit op om te parkeren. U loopt rechts langs de Sauna en treft aan uw linkerhand FitVision.

Volg ons ook op Social Media!

Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen.

Facebook Fysio Papendrecht

GA NAAR FACEBOOK

Facebook Fit Vision

GA NAAR FACEBOOK

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van FitVision zijn centraal vastgelegd in een document van NL Actief (brancheorganisatie). De voorwaarden zijn mede tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond.

Download