Verschillende lesvormen

Welke groepslessen kan je bij FitVision volgen?

FitVision

Een afwisselende groepsles voor iedereen!
De training bestaat uit gevarieerde oefeningen waarin alle aspecten, zoals conditie, kracht, balans, coördinatie en lenigheid aan bod komen.

AANMELDEN PROEFLES

Vutness

Een speciaal fitheidsprogramma voor mensen van 55 jaar en ouder. Zeker op deze leeftijd wordt een goede gezondheid steeds waardevoller. Wat is er nu fijner om daaraan te werken in een leuke groep met leeftijdsgenoten?

AANMELDEN PROEFLES

Rugscholing

Het 'paradepaardje' van FitVision! Met wekelijks meer dan 10 uur rugscholing op het programma zijn wij veruit koploper in de regio op dit gebied. Wil je jouw rugklachten verminderen en je de rugspieren sterker maken? Klik dan op de button voor een gratis proefles!

AANMELDEN PROEFLES

FysioVision

Heb je last van je arm, nek of schouder (bijvoorbeeld door een whiplash of tenniselleboog)? Klachten aan bekken of heup (artrose, S.I. klachten), knie of enkel (artrose, meniscus)?
In samenwerking met Fysio Papendrecht heeft FitVision een zeer specialistische training ontwikkeld. Als je last hebt van een van bovengenoemde klachten, biedt Fysiovision dé oplossing!

AANMELDEN PROEFLES

Conditietraining

Deze uitgebalanceerde training is speciaal geschikt voor mensen zonder blessures die op verantwoorde wijze hun algehele conditie willen verhogen. Je merkt al snel dat je uithoudingsvermogen vooruit gaat, en dat het iedere les een beetje makkelijker vol te houden is. Het voldane gevoel ná de les krijg je er gratis bij!

AANMELDEN PROEFLES

G-Fitness

Deze fitnesstraining is speciaal voor mensen met een verstandelijke en/of lichte lichamelijke beperking, onder leiding van een ervaren instructeur. Speciaal voor deze doelgroep geldt een vriendelijk tarief van slechts 5 euro per les!

AANMELDEN PROEFLES

Powerwalking

Powerwalking is stevig doorwandelen in groepsverband. Het is goed voor de conditie en spieropbouw en de kans op blessures is klein. Powerwalking is een ideale les om aan je gezondheid te werken. Het is geschikt voor iedereen, ongeacht niveau of leeftijd.

We starten iedere woensdagavond om 19.30 uur vanaf onze locatie aan de Douwes Dekkerlaan om een uur te gaan powerwalken.

AANMELDEN PROEFLES