Outdoor Training is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een ervaren instructeur. Een actieve les waarin je samen zowel conditie als kracht traint!

Intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur, met uitdagende attributen die buiten te vinden zijn: banken, stoepranden, trappen, paaltjes, hekjes en grasvelden.

Outdoor Training is de ideale work-out als je lekker buiten wilt bewegen. Je voelt je sterker en fitter en het geeft je een flinke dosis energie. In principe is het geschikt voor iedereen, ongeacht niveau en leeftijd. Het is een perfecte aanvulling op andere sporten of lessen.
Je kan iedere maandagavond van 20.20 uur tot 21.20 uur en woensdagavond van 19.10 uur tot 20.10 uur meedoen aan de Bootcamp.

Enkele reacties van het afgelopen seizoen

“Hartstikke leuk om op deze laagdrempelige manier kennis te hebben gemaakt met Outdoor Training. Ik kijk er iedere week weer naar uit om onder leiding van de enthousiaste Carmen mijn grenzen te verleggen en te bootcampen!" – Cindy

Over Carmen
"Wat een leuke sportinstructrice ben jij! Met een vriendelijk gezicht motiveer en ondersteun je ons en verzin je steeds leuke andere oefeningen. Jouw enthousiasme slaat op ons over. Met andere woorden; je doet het prima! Fred en ik zullen zeker de FitVision Outdoor Training aanbevelen bij andere sporters. En, ook niet onbelangrijk… wij merken verbetering van onze conditie en spieren!" - Fred en Ariena

Contact

Vragen en/of informatie?

Versturen

Via A15 vanuit Rotterdam of Gorinchem

Afslag Papendrecht-West, Papendrecht volgen, bij 2e stoplichten rechtsaf (Jan Steenlaan), bij Opelcentrale rechtsaf, 1e afslag links de oprit op om te parkeren. U loopt rechts langs de Sauna en treft aan uw linkerhand FitVision.

Via A16 vanuit Breda

Afslag Dordrecht, Papendrecht volgen, over brug Merwede afslag Papendrecht nemen, bij rotonde linksaf, rechtdoor tot volgende rotonde en weer linksaf, bij de volgende rotonde rechtsaf (Rembrandtlaan), bij de volgende rotonde rechtdoor (langs Opelcentrale) en vervolgens eerste afslag links, daarna weer links de oprit op om te parkeren. U loopt rechts langs de Sauna en treft aan uw linkerhand FitVision.

Volg ons ook op Social Media!

Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen.

Facebook Fysio Papendrecht

GA NAAR FACEBOOK

Facebook Fit Vision

GA NAAR FACEBOOK

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden